Om Kalasdax

Kalasdax.nu är stängt.

Tack för denna tid. Med vänliga hälsningar vi på kalasdax.nu

 

Om Kalasdax
Vi är ett familjeföretag som älskar att jobba med kalas och överraskningar, tillsammans har vi 10 års erfarenhet av leksaksbranschen. Kalasdax.nu finns i Stenungsund, fyra mil norr om Göteborg. Vi levererar presenter till kalas och andra festligheter via någon form av kalasarrangörer (så som lekland, bowlinghallar, sporthallar, laserspelhallar etc.) Vi levererar även presenter lokalt till kalas i Stenungsund, kontakta oss om du vill göra din egen önskelista på kalasdax.nu inför ditt kalas i Stenungsund.

Vi vill minska på slöseriet av våra gemensamma resurser och bidrar genom att skapa lite struktur i dagens presentkaos. Många och stora presenter som inte kommer till användning byts ut till mindre presenter som betyder mer. Även ett litet paket kan bli stort för ett barn om det är något barnet önskar sig och gillar.

Vi tänker: Bra för barnen, bättre för miljön, superenkelt för föräldrarna.

Bege er till er kalasleverantör och fråga efter oss. Vill du veta om din kalasleverantör redan nu har ett samarbete med oss klicka här.

Kontakt information
Kalasdax Sverige AB
Kornvivelvägen 13
444 46 Stenungsund
Telefon: 070-990 40 10
info@kalasdax.nu
Organisationsnummer: 556997-7951

Vårt utbud
Vårt utbud är starkt förknippat med kalas och festgåvor. Genom att fokusera på kalaspresenter har vi möjlighet att erbjuda ett attraktivt sortiment som alltid är uppdaterat med det senaste och mest populära kalaspresenterna.

Vårt sortimentutbud genomsyras av kvalitétstänk och vi jobbar aktivt med att erbjuda ett miljövänligt alternativ. Sortimentet sträcker sig från tre till tio år.

Vår affärsidé:
Kalasdax.nu är en plats där önskningar går i uppfyllelse. I samarbete med flera kalasarrangörer erbjuder vi födelsedagsbarn att enkelt skapa en önskelista till sitt kalas på kalasdax.nu. På inbjudningskorten får gästen veta att önskelistan är skapad. De går in på kalasdax.nu och köper en present från önskelistan. Presenten levereras inslagen med en hälsning direkt till kalaset.